glazen

Elk oog is uniek, dus zijn wij van mening dat elk brillenglas dat ook moet zijn! Na een uitgebreide meting is het bespreken van het type glas dat bij uw ogen past, minstens zo belangrijk. Om voor u het beste kijkresultaat te realiseren maken wij gebruik van de Visioffice. Dit is een geavanceerd systeem dat er voor zorgt dat wij het meest gepersonaliseerde glas in uw montuur kunnen monteren.

Glassoorten

Enkelvoudige glazen Dit zijn brillenglazen die één sterkte hebben. Dit kan een sterkte zijn voor veraf (bijvoorbeeld wanneer u in de auto rijdt) of voor dichtbij (wanneer u de krant leest). Heeft u dit nodig? Dan is het enkelvoudige glas Essilor 360° wellicht iets voor u! Enkelvoudige brillenglazen geven u doorgaans een prima zicht in het centrale gedeelte, maar met het Essilor 360° glas heeft u in het gehele gezichtsveld een scherp beeld.

Multifocale glazen Het woord zegt het al: met een multifocaal brillenglas kunt u op alle afstanden traploos scherp zien voor zowel veraf als dichtbij en in de tussengebieden. Met het nieuwste glas van Essilor: Varilux S-series, bieden wij u het meest innovatieve brillenglas van dit moment. Deze nieuwe brillenglazen rekenen voorgoed af met de beperkingen van “gewone” multifocale brillenglazen. Onzekerheid bij het traplopen, het gevoel dat alles om u heen beweegt en problemen met lezen of in het verkeer zullen niet meer voorkomen. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de belofte van scherp zien in alle vrijheid waargemaakt.

Coatings
Bij al onze brillenglazen is het mogelijk om te kiezen voor een coating.
Ze bieden u een optimaal helder zicht en pakken de 5 vijanden hiervan aan:

– Reflecties, die zorgen voor verblinding, vooral ’s nachts en wanneer u op de computer werkt.
– Vuil, wat uw zicht troebel maakt.
– Krassen, die het zichtcomfort verminderen.
– Stof, dat een helder zicht in de weg staat.
– Waterdruppels, die het zichtveld vervormen.

Materialen
Essilor is wereldwijd marktleider op het gebied van glazen. Zij zijn er in geslaagd om de beste materialen te combineren met ultiem comfort. Met de glazen van Essilor kunnen wij u glazen op maat bieden, afgestemd op uw kijkgedrag.

Kwaliteit
Bij Sandmann Optiek werken wij enkel met glazen van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn namelijk van mening dat kwaliteit van glazen het draag- en kijkcomfort bepaalt. U kunt bij ons kiezen voor glazen in verschillende prijsklasse, onze specialisten adviseren u graag.