Designer Sven Götti vind het ontwerpen van brillen een fascinerende en liefdevolle uitdaging. De harmonieuze verhoudingen en verfijnde moderne technieken komen samen in een tijdloos ontwerp met slimme functionaliteit. De monturen worden op het hoogste niveau geproduceerd met een combinatie van traditioneel vakmanschap en technische innovatie.

Ruim 25 jaar geleden ontwierp Sven Götti zijn eerste versie van een bril. De collectie laat een verfrissende kijk op traditionele monturen zien. De modellen zitten vol innovatie en optimalisatie. Doordat het bedrijf zijn eigen werkplaats heeft is het veel flexibeler in het uitvoeren van nieuwe ideeën. De monturen worden in de buurt van de werkplaats geproduceerd waardoor het bedrijf snel en precies kan handelen. Elke bril wordt gemaakt volgens Zwitserse precisie.

Perspective

Het is een minimalistische collectie met veel karakter. De randloze monturen zijn gekarakteriseerd door technische precisie en verfijnde vormgeving. De monturen bestaan uit een paar losse onderdelen die op een niet- traditionele manier samengevoegd worden. Het resultaat is een systeem wat naar de persoonlijke smaak van de drager aan te passen valt.

Ik word blij als ik Götti zie! Sandmann<