Over ons

Sandmann Optiek staat al geruime tijd onder leiding van Paul Mol & Patrick Sterenberg. Hun fascinatie en enthousiasme voor het vak heeft er voor gezorgd dat Sandmann Optiek is doorgegroeid en gemoderniseerd.

De merken die u bij ons in de winkel vindt, zijn met veel zorgvuldigheid uitgezocht en sluiten perfect aan bij de filosofie van Sandmann Optiek: voor iedereen, klassiek, jong of modern, is er een passende bril! Daarnaast staat bij al onze merken het gebruik van hoogwaardige materialen, comfort en kwaliteit centraal.

Ook onze contactlensspecialisten en optometristen werken alleen met de nieuwste technieken en beste materialen. Door jarenlange ervaring, voortdurende nascholingen en bezoeken aan diverse internationale contactlenscongressen zijn deze specialisten van Sandmann Optiek altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op lenzengebied.

Ons team gaat samen met u op zoek naar de perfecte bril of contactlenzen en zal er voor zorgen dat de nieuwste collecties pasklaar in de winkel liggen. Wilt u ook geïnspireerd worden, net zoals wij ons laten inspireren door de prachtige brillen en de nieuwste technieken?

Kom dan eens binnen en ervaar Sandmann Optiek!