Brillenglazen

Bij Sandmann Optiek combineren we vakmanschap met de geavanceerde technologie van Essilor, marktleider in brillenglazen. Ons doel? Jou voorzien van de beste kijkoplossingen. Laten we de mogelijkheden die wij bieden samen verkennen.

Enkelvoudige glazen

  • Standaard enkelvoudige glazen: Deze glazen zijn speciaal ontworpen voor mensen die bijziend of verziend zijn. Of je nu een boek leest, autorijdt of geniet van een landschap, deze glazen verzekeren je van een heldere en nauwkeurige visie op elke afstand.
  • Gepersonaliseerde Eyezen glazen: Gepersonaliseerde Eyezen glazen: In het hedendaagse digitale tijdperk zijn onze ogen meer dan ooit tevoren gefocust op schermen. Eyezen-glazen zijn speciaal ontworpen met het oog op ons moderne leven, en bieden ongeëvenaard kijkcomfort voor gebruikers van computers, tablets en smartphones. Ze verminderen visuele vermoeidheid en verbeteren de kijkervaring, waardoor je ogen zich frisser voelen en je langer comfortabel kunt werken of ontspannen met digitale apparaten.

Beeldscherm glazen

In deze digitale tijd kan het constant kijken naar schermen belastend zijn voor onze ogen. Digitime-glazen, ontworpen met het oog op computergebruikers, verminderen schittering en oogvermoeidheid. Hierdoor kun je comfortabeler werken en genieten van je digitale apparaten zonder je zorgen te maken over visuele vermoeidheid.

Coatingen: Crizal

Een hoogwaardige coating kan de levensduur en functionaliteit van je brillenglazen aanzienlijk verbeteren. Crizal-coatings van Essilor zijn ontworpen om je glazen te beschermen tegen reflecties, krassen, stof en vlekken. Bovendien biedt het een extra laag bescherming tegen schadelijk UV-licht en blauw-violet licht, wat bijdraagt aan een helderder en comfortabeler zicht.

Myopie remmende glazen

Myopie, ook bekend als bijziendheid, is een groeiend probleem dat niet alleen het zicht beïnvloedt maar ook kan bijdragen aan langdurige ooggezondheidskwesties. Maak kennis met onze Essilor Stellest™ glazen, een revolutionaire stap vooruit in myopiebeheer.

Multifocale glazen: Varilux

De multifocale Varilux-glazen staan synoniem voor innovatie. Ze elimineren de noodzaak van meerdere brillen door een soepele overgang te bieden tussen verschillende gezichtsvelden: dichtbij, intermediair en veraf.

Zonneglazen: Xperio

UV-bescherming is essentieel voor de gezondheid van onze ogen. Xperio zonneglazen van Essilor bieden niet alleen superieure UV-bescherming, maar verhogen ook de kleurintensiteit en het contrast. Zo kun je optimaal genieten van zonnige dagen met de zekerheid dat je ogen goed beschermd zijn.

Gepersonaliseerde glazen

Elk individu is uniek, en dat geldt ook voor onze visuele behoeften. Met onze mogelijkheid tot personalisatie kun je brillenglazen laten aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Deze glazen worden geleverd als enkelvoudige Eyezen glazen en multifocale Varilux glazen.

Ava oogmeting

AVA staat voor Advanced Vision Accuracy. Het is niet zomaar een oogmeting; het is een revolutie in precisie en nauwkeurigheid. Met de AVA-meting kunnen we jouw zicht meten tot op de honderdste dioptrie, in plaats van de gebruikelijke kwart dioptrie.