Multifocale glazen

In een wereld die nooit stilstaat, wil je scherp zien op elke afstand. Multifocale glazen brengen de verte en het nabije, en alles daartussen, in perfecte harmonie. Bij Sandmann Optiek combineren we technologie en vakmanschap om jou het beste van multifocale glazen te bieden.

Standaard vs. Maatwerk multifocale glazen Standaard multifocale glazen bieden een naadloze overgang tussen verschillende gezichtsvelden, waardoor je zowel dichtbij als veraf helder ziet. Maar zoals elk gezicht uniek is, geldt dat ook voor elk paar ogen.

Daarom zijn maatwerk multifocale glazen een game-changer. Ze worden specifiek voor jouw ogen en kijkbehoeften ontworpen, waardoor je een breder en helderder gezichtsveld krijgt zonder die vervelende vertekeningen aan de randen die soms voorkomen bij standaardglazen.

Bij Sandmann Optiek zijn we trots op onze samenwerking met het toonaangevende merk Varilux. Als pioniers in de wereld van multifocale glazen, brengt Varilux voortdurend innovaties die jouw kijkervaring verbeteren. Een speciale vermelding gaat uit naar de Varilux XR glazen, een meesterwerk ontworpen met behulp van AI. Dit volledig op maat gemaakte glas biedt:

Met de geavanceerde technologie van Varilux en het maatwerk van de Varilux XR ervaar je de wereld met een nieuwe helderheid.

Of je nu de vertrouwdheid van standaard multifocale glazen zoekt of klaar bent om de grenzen van zicht met Varilux te verleggen, bij Sandmann Optiek ligt een wereld van helder en vloeiend zicht voor je open.