Kinderbril

In de wondere wereld van kinderen schuilt magie in elk detail. Bij Sandmann Optiek zorgen we ervoor dat die magische momenten helder en levendig worden beleefd. Met onze collectie kinderbrillen, ontworpen voor zowel de speeltuin als het klaslokaal, is elk avontuur een helder avontuur.

Onze kinderbrillen zijn gemaakt voor kleine avonturiers. Ze zijn bestand tegen de wildste speelpartijen en hebben tegelijkertijd dat vleugje flair dat perfect past bij de sprankelende persoonlijkheden van de jongsten. En aangezien de ogen van kinderen zo waardevol zijn, bieden we ook myopie remmende glazen aan. Deze innovatieve glazen zijn speciaal ontworpen om de progressie van bijziendheid bij kinderen te helpen vertragen.

Nu, voor de kleintjes die liever zonder montuur de wereld verkennen, hebben we iets speciaals. Onze kindvriendelijke contactlenzen, inclusief myopie remmende varianten, geven hen de vrijheid om zonder beperkingen te spelen en te leren.

Eyezen™ Kids brillenglazen:

Eyezen™ Kids glazen zijn meer dan gewone brillenglazen. Ze zijn specifiek ontwikkeld om de ogen van kinderen te beschermen tegen het blauwe licht dat digitale apparaten uitstralen, en om visuele vermoeidheid te verminderen. Dit maakt ze de perfecte keuze voor kinderen die zowel voor school als in hun vrije tijd digitaal actief zijn.

Naast de bescherming tegen blauw licht, bieden Eyezen™ Kids glazen scherp en helder zicht op alle afstanden. Dit betekent dat of je kind nu een boek leest, huiswerk maakt op een tablet, of buitenspeelt, ze altijd kunnen rekenen op comfortabel en helder zicht.

Bij Sandmann Optiek combineren we plezier, stijl en zorg. Samen maken we de visuele reis van je kind nóg betoverender.

 

Een selectie uit onze kinderbrillen