Gewijzigde openingstijden in juli en augustus

In de maanden juli en augustus hanteren wij afwijkende openingstijden.

Op maandag 31 juli, 7 en 14 augustus zijn wij de hele dag gesloten.

Onze openingstijden deze 3 weken zijn:
Maandag – gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30 / 18:30 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00 

Langste dag-lens dag!

21 juni is de langste dag. Dat wordt op het hele noordelijk halfrond gevierd. De één noemt het de midzomerdag, een ander Sankthansaften of zonnewende, dag van het licht. Met vreugdevuren, drank en dans totdat het licht op is. Wij noemen het de Langste DagLens.

header

 
     
 

Kan je daarna gemakkelijk genieten van al die heerlijke zomerdagen die nog komen gaan.

Kom je ook vroeg kijken?

Paul en Patrick
blij jou te zien.

header

1 zonneglas & Marie-Stella-Maris giftset ter waarde van € 49,95 cadeau!

Het geluksgevoel dat je overspoelt, direct nadat de zon doorbreekt. Opeens kan alles. Je krijgt spontaan zin in zomers. Zin in zorgeloos op naar de horizon. Dat gevoel. Maar denk dan ook even aan jouw ogen. Dat doe je door een mooie, maar vooral goede UV-beschermende zonnebril te dragen. Ben jij wel toe aaneen nieuwe enkelvoudige of multifocale zonnebril? Grijp dan nu je kans. Als jij een zonnebril op sterkte koopt van 250,- of meer, dan krijg je van ons één glas cadeau*. En oh ja, als extraatje krijg je daarbij een Marie-Stella-Maris giftset ter waarde van € 49,95 cadeau.

Zo krijg je het vast ook: zo’n zin in zomers. Zien we je snel?

Team Sandmann
Blij jou te zien!

Afwijkende openingstijden in de maand mei

In de maand april en mei hanteren wij afwijkende openingstijden:

Donderdag 18 mei, Hemelvaart gesloten
Maandag 29 mei, 2de Pinksterdag gesloten

Eyezen® brillenglazen + Ray-Ban of Dick Moby actie €299,-

Kijk lang op een scherm en je krijgt vanzelf last van hoofdpijn, nekpijn, wazig zien, vermoeide ogen. Dan wil je brillenglazen die jouw digitale levensstijl ondersteunen. Eyezen is er specifiek voor die levensstijl. Zelfs wanneer je geen correctie nodig hebt: Eyezen kijkt altijd beter, ook zonder sterkte.

Gedurende de dag ontspant Eyezen Focustechnologie jouw ogen, vermindert het oogvermoeidheid en ondersteunt een natuurlijke werkhouding. Eyezen is de perfecte bril tot 45 jaar.

Bij Sandmann hebben we nu een actie tot 27 maart:
Eyezen® brillenglazen + Ray-Ban of Dick Moby montuur incl. Crizal Sapphire HR coating voor €299,-*

*Deze actie is geldig tot en met 27 maart. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Uitverkoop, tot 75% korting op overjarige modellen!

Sandmann jubileum tabloid

Sandmann is al 45 jaar een begrip. Dat vier je, toch? Daarom hebben we een jubileum-tabloid gemaakt: het gaat over kijken.
Vanaf 17 november ligt het prachtige tabloid ‘Kijken verruimt’ voor je klaar bij Sandmann, maar… OP=OP
Bekijk ‘m hier online!

Kijk nou ’ns!
Eerst de olifant uit de kamer: dit is géén optiek vakblad. Sandmann gaat verder dan brillen en contactlenzen. Scherp zicht is fantastisch, maar je moet wel wat gezien hebben. Een detail in een kunstwerk, een lach op de uitvaart, een doorn in de roos; wie goed kijkt, ziet zoveel meer.

Zie je wel?
Als je goed kijkt, zul je verrast worden. Ook in dit tabloid. Want verrassingen heeft Apeldoorn zat. Mooie verrassingen, maar ook minder mooie. En soms ronduit wanstaltig.

Maar dat is Apeldoorn, en dat is Sandmann. En daar gaat dit tabloid over.

Kom je kijken?

Vondel kerstbal cadeau bij een bril of lenzen!

All i want for Christmas is youuuuu knalt uit je speakers, dennengeur in huis, de haard staat aan en buiten dwarrelen de sneeuwvlokjes uit de hemel naar beneden! De kerstdagen vinden wij bij Sandmann heerlijk!

Koop je een complete bril of een halfjaarpakket contactlenzen, dan ontvang je een Limited Edition handgemaakte Vondel. All i want____blij jou te zien!

* De actie loopt tot en met 24 december.
Op = op.

Popronde is terug bij Sandmann!

Popronde Apeldoorn is terug op 16 september!

Popronde Apeldoorn is terug en we organiseren dit jaar weer zoals je het gewend bent: gratis toegankelijk en met optredens door de hele stad! Ontdek jouw favoriete nieuwe act in je stamkroeg, favoriete kledingwinkel, kapperszaak of ‘gewoon’ bij Sandmann in Apeldoorn!

We hebben 2 super gave artiesten geboekt voor de optredens bij ons in de winkel:

Aisha – 20:45
Wie goed doet, goed ontmoet. Dat is kenmerkend voor de Zoetermeerse R&B zangeres AISHA. (22). De vocalist, afgestudeerd aan de Rockacademie, stond als kind in de AFAS Live en Ahoy en maakte haar tv-debuut bij The Voice Kids. Nu breekt een nieuwe periode aan, die met eigen muziek.

Profiel: https://www.popronde.nl/profiel/12951

Daniel Nolet – 22:45

Daniel Nolet wisselt dansbare gitaarpop af met ambachtelijke songwriter-songs, zijn vierkoppige live formatie barst van de energie. Balancerend tussen de Arctic Monkeys en James Bay raakt Nolet met gevatte teksten over onderwerpen die er toe doen. Na flinke support van Leo en Giel van Radio 2 op debuutsingle ‘Go Back’ volgt begin 2023 het debuut album.

Profiel: https://www.popronde.nl/profiel/13247

Popronde Apeldoorn__________Blij jou te zien!

Google Nest cadeau bij de Eyezen brillenglazen

Je volgt wat je boeit, je deelt je dromen. Socializen, gamen, studeren, werken. Je bent 24/7 online. Natuurlijk houd jij zelf graag de regie. Je beeldscherm is er altijd, dus wil je ook controle over jouw zicht. En natuurlijk het scherpst mogelijke beeld.

De beste, enkelvoudige brillenglazen voor een digitale levensstijl zijn wat Sandmann Optiek betreft de Eyezen brillenglazen van Essilor. Kies je voor de boost van Eyezen? Dan meten wij allereerst jouw ogen zeer nauwkeurig met de baanbrekende AVA™ oogmeettechnologie. Daarna kiezen wij samen een montuur dat perfect past bij jouw gezicht en smaak. Vervolgens slijpen wij de Eyezen brillenglazen perfect op maat.

En als je tussen 7 februari tot en met 3 april een montuur + Eyezen brillenglazen koopt, dan krijg je er een Google Nest Mini bij cadeau, ter waarde van € 59,-.*

Kom langs en ontdek deze topklasse brillenglazen.

Plan zelf jouw afspraak op www.sandmannoptiek.nl