Popronde is terug bij Sandmann!

Popronde Apeldoorn is terug op 16 september!

Popronde Apeldoorn is terug en we organiseren dit jaar weer zoals je het gewend bent: gratis toegankelijk en met optredens door de hele stad! Ontdek jouw favoriete nieuwe act in je stamkroeg, favoriete kledingwinkel, kapperszaak of ‘gewoon’ bij Sandmann in Apeldoorn!

We hebben 2 super gave artiesten geboekt voor de optredens bij ons in de winkel:

Aisha – 20:45
Wie goed doet, goed ontmoet. Dat is kenmerkend voor de Zoetermeerse R&B zangeres AISHA. (22). De vocalist, afgestudeerd aan de Rockacademie, stond als kind in de AFAS Live en Ahoy en maakte haar tv-debuut bij The Voice Kids. Nu breekt een nieuwe periode aan, die met eigen muziek.

Profiel: https://www.popronde.nl/profiel/12951

Daniel Nolet – 22:45

Daniel Nolet wisselt dansbare gitaarpop af met ambachtelijke songwriter-songs, zijn vierkoppige live formatie barst van de energie. Balancerend tussen de Arctic Monkeys en James Bay raakt Nolet met gevatte teksten over onderwerpen die er toe doen. Na flinke support van Leo en Giel van Radio 2 op debuutsingle ‘Go Back’ volgt begin 2023 het debuut album.

Profiel: https://www.popronde.nl/profiel/13247

Popronde Apeldoorn__________Blij jou te zien!

Google Nest cadeau bij de Eyezen brillenglazen

Je volgt wat je boeit, je deelt je dromen. Socializen, gamen, studeren, werken. Je bent 24/7 online. Natuurlijk houd jij zelf graag de regie. Je beeldscherm is er altijd, dus wil je ook controle over jouw zicht. En natuurlijk het scherpst mogelijke beeld.

De beste, enkelvoudige brillenglazen voor een digitale levensstijl zijn wat Sandmann Optiek betreft de Eyezen brillenglazen van Essilor. Kies je voor de boost van Eyezen? Dan meten wij allereerst jouw ogen zeer nauwkeurig met de baanbrekende AVA™ oogmeettechnologie. Daarna kiezen wij samen een montuur dat perfect past bij jouw gezicht en smaak. Vervolgens slijpen wij de Eyezen brillenglazen perfect op maat.

En als je tussen 7 februari tot en met 3 april een montuur + Eyezen brillenglazen koopt, dan krijg je er een Google Nest Mini bij cadeau, ter waarde van € 59,-.*

Kom langs en ontdek deze topklasse brillenglazen.

Plan zelf jouw afspraak op www.sandmannoptiek.nl