Maatwerk brillenglazen

In een wereld waar uniek de nieuwe norm is, waarom zou je dan genoegen nemen met standaard brillenglazen? Bij Sandmann Optiek geloven we dat elk paar ogen zijn eigen verhaal vertelt en zijn eigen behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerk brillenglazen aan, zowel enkelvoudig als multifocaal, om perfect aan te sluiten bij jouw unieke kijk op de wereld.

Enkelvoudige maatwerkglazen: Essilor Eyezen Eyezen glazen van Essilor zijn niet zomaar enkelvoudige glazen. Ze zijn specifiek ontworpen voor de moderne digitale levensstijl, waarin schermen een centrale rol spelen. Voordelen van Eyezen zijn:

Multifocale maatwerkglazen: Varilux XR Varilux, een pionier in de wereld van multifocale glazen, heeft met de Varilux XR een ware revolutie ontketend. Deze glazen, ontworpen met behulp van AI, brengen het zicht naar een ongekend niveau. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Of je nu op zoek bent naar enkelvoudige of multifocale glazen, bij Sandmann Optiek is maatwerk de standaard. Laat je verrassen door de precisie, het comfort en de helderheid van onze maatwerkglazen en ervaar zelf het verschil.