AVA

AVA-oogmeting bij Sandmann Optiek

In de wereld van de optiek staat innovatie nooit stil. Bij Sandmann Optiek streven we ernaar om voorop te lopen in deze innovaties, en dat is precies waarom we trots zijn om de AVA-meting te introduceren.

Wat is de AVA-meting? AVA staat voor Advanced Vision Accuracy. Het is niet zomaar een oogmeting; het is een revolutie in precisie en nauwkeurigheid. Met de AVA-meting kunnen we jouw zicht meten tot op de honderdste dioptrie, in plaats van de gebruikelijke kwart dioptrie. Dit klinkt misschien als een klein verschil, maar voor je ogen kan het een wereld van verschil maken.

Waarom AVA?

  1. Ultieme precisie: Traditionele oogmetingen zijn nauwkeurig, maar AVA tilt deze nauwkeurigheid naar een hoger niveau. Dit zorgt voor een optimale correctie van je zicht.
  2. Gepersonaliseerde ervaring: Omdat elk oog uniek is, zorgt de verfijnde nauwkeurigheid van de AVA-meting voor een bril- of lensvoorschrift dat perfect op maat is gemaakt voor jou.
  3. Comfort: Een nauwkeuriger voorschrift kan leiden tot een comfortabelere kijkervaring, vooral als je veel tijd voor schermen doorbrengt of gedetailleerd werk doet.

De toekomst van oogmetingen De AVA-meting verandert de manier waarop we denken over oogmetingen. Het is niet langer alleen een routinecheck, maar een diepgaande analyse van jouw unieke visuele behoeften. Bij Sandmann Optiek zijn we enthousiast om deze toekomstgerichte technologie te bieden en je te helpen de wereld te zien met ongeëvenaarde helderheid.