Coatings

Het kiezen van het juiste brillenglas is slechts het halve werk. Een goede coating beschermt het glas, verbetert het zicht en zorgt voor een langere levensduur van de bril. Bij Sandmann Optiek vertrouwen we op de geavanceerde coatingtechnologieën van Crizal om je de beste kijkervaring te bieden.

Crizal: De gouden standaard in coatings Crizal-coatings zijn ontworpen met het oog op drie essentiële factoren: bescherming, helderheid en duurzaamheid. Ze bieden bescherming tegen krassen, stof, vlekken, water en zelfs schadelijke UV-stralen. Met een Crizal-coating krijg je niet alleen een helderder zicht, maar blijven je brillenglazen ook langer mooi.

Crizal Sapphire: De ultieme coating Voor wie alleen het beste wil, is er Crizal Sapphire. Deze coating gaat verder dan de Crizal Easy en biedt:

Crizal Drive: Verhoogd contrast en veiligheid bij het autorijden Crizal Drive brengt een specifieke oplossing voor automobilisten, door het verminderen van schitteringen van straatverlichting en tegenliggers. Deze coating zorgt voor een verhoogd contrast en helderheid, waardoor rijden in het donker of bij slecht weer veiliger wordt.

Crizal Easy: Eenvoud en bescherming Crizal Easy-coatings bieden een uitstekende bescherming tegen de dagelijkse uitdagingen die je brillenglazen kunnen beschadigen. Deze coating:

Met Crizal’s geavanceerde coatingtechnologieën krijg je niet alleen een bril die er goed uitziet, maar ook een die presteert onder alle omstandigheden. Ontdek het zelf en ervaar het verschil bij Sandmann Optiek.