Wij hebben oog voor jou en voor jouw ogen! Onze optometristen geven jouw ogen de zorg en aandacht die ze verdienen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor standaard contactlenscontrole bijvoorbeeld, maar ook wanneer je wilt weten of jouw ogen wel gezond zijn. Alle controles worden alleen op afspraak ingepland; je kunt hiervoor gebruikmaken van ons contactformulier maar je kunt ons voor het maken van een afspraak natuurlijk ook mailen of bellen.

 

Ik word blij als ik je zie!

Sandmann volgens Nina

Altijd fantastische service ontvangen van Sandmann. Zo heb ik afgelopen week lenzen besteld waar ik vanmiddag de rekening van heb betaald. Tot mijn verbazing komt er een bezorger in de stromende regen deze lenzen nog bezorgen! Wat een service!

Sandmann volgens Hanneke

Heel fijn geholpen aan een super mooie bril. Top advies gekregen, met een heerlijk kopje koffie erbij. Ik ben blij met mijn nieuwe bril en zonnebril! Hartelijk bedankt nogmaals!

Sandmann volgens Rik

Super geholpen door deskundig en vriendelijk personeel! Fantastische service en je krijgt gewoon expert advies en ze denken ontzettend goed met je mee! Ik ga voortaan altijd mijn brillen hier halen!

Sandmann volgens Inez

Topservice bij Sandmann en wat is het heerlijk kijken en lezen met multifocale lenzen!