Ontdek Essilor Stellest™ glazen bij Sandmann

Bescherm jonge ogen tegen myopie

Myopie, ook bekend als bijziendheid, is een groeiend probleem dat niet alleen het zicht beïnvloedt maar ook kan bijdragen aan langdurige ooggezondheidskwesties. Maak kennis met onze Essilor Stellest™ glazen, een revolutionaire stap vooruit in myopiebeheer.

Wat doen Stellest brillenglazen?

Stellest glazen zijn innovatieve brillenglazen die speciaal ontworpen zijn om de progressie van bijziendheid bij kinderen te beheersen. Bijziendheid, oftewel myopie, is een veelvoorkomende aandoening waarbij verre objecten wazig worden waargenomen.

In tegenstelling tot gewone brillenglazen, die enkel de scherpte van het zicht corrigeren, bieden Stellest glazen een dubbele functie. Ze zorgen niet alleen voor helder zicht, maar zijn ook uitgerust met een geavanceerde technologie die de verdere verslechtering van bijziendheid afremt. Deze technologie werkt als een verzameling van kleine lensjes die subtiel in de glazen zijn geïntegreerd, waardoor ze actief bijdragen aan het beperken van de toename van bijziendheid.

Bewezen resultaten

Het is niet zomaar wetenschap; het werkt echt. Stellest™ glazen hebben aangetoond de voortgang van myopie bij kinderen drastisch te verminderen, met een vertraging van 67% in progressie tijdens het eerste jaar van gebruik. Dat is een geruststelling voor ouders die op zoek zijn naar manieren om de ooggezondheid van hun kind te waarborgen.

Een Slimme Keuze voor de Toekomst

Door te kiezen voor Stellest™ glazen investeer je in de toekomstige ooggezondheid van je kind. Bij Sandmann vinden we het belangrijk dat jouw kleintjes vandaag én morgen helder kunnen zien.

We verwelkomen je graag bij Sandmann om persoonlijk te ontdekken hoe de Essilor Stellest™ glazen het zicht van je kind kunnen veranderen. Ons team staat klaar met advies en zorg die bij jullie past. Tot ziens, want we zijn Blij jou te zien!