Over Sandmann Optiek

Sandmann Optiek staat voor veel meer dan enkel brillen en lenzen. Het is een symbool van vakmanschap, traditie en een ongeëvenaarde klantbeleving. Gelegen in het levendige hart van Apeldoorn, straalt onze winkel een warme uitnodiging uit naar zowel de trouwe klantenkring als nieuwsgierige passanten.

Vanaf het moment dat je onze winkel binnenstapt, voel je de toewijding waarmee we ons vak uitoefenen. Elk montuur, elke lens en elk advies is het resultaat van jarenlange ervaring, kennis en passie. Wij geloven dat een bril niet alleen een hulpmiddel is, maar ook een verlengstuk van persoonlijkheid en stijl. En daarom streven we ernaar om voor elke klant de perfecte match te vinden.

Ons team, een mix van ervaren opticiens en jong talent, staat altijd klaar om te luisteren, te adviseren en te inspireren. Bij Sandmann Optiek is elke klant uniek, en we nemen dan ook de tijd om te begrijpen wat je nodig hebt en wat bij je past.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle zonnebril, een innovatieve contactlensoplossing of een bril die je dagelijkse leven verrijkt, bij Sandmann Optiek vind je het allemaal. En dat alles met de vertrouwde kwaliteit en service waar we sinds 1977 om bekend staan.

Altijd prettige hulp en schitterende monturen. Een bril dragen wordt bijna een feestje zo. En als er eens wat is doen ze niet moeilijk! Kortom, voor mij de reden om, hoewel ik niet in Apeldoorn woon, telkens terug te gaan als ik een nieuwe bril nodig heb!

Marc

Onze geschiedenis

Het verhaal begon in 1977, toen Pieter Sandman, samen met zijn vrouw Jeanneke, de deuren opende van Sandmann Optiek aan de Hoofdstraat 108. Dezelfde locatie die vandaag de dag nog steeds het kloppende hart is van onze onderneming.

Door de jaren heen werd Sandmann Optiek een vast herkenningspunt in Apeldoorn. Voor velen was de winkel synoniem voor kwaliteit en vertrouwen, een reputatie die zorgvuldig werd opgebouwd door de persoonlijke service en expertise die klanten keer op keer ervoeren.

De winds of change waaide in 1999, toen Paul Mol en Patrick Sterenberg het stokje overnamen. Hun frisse blik, visie en grenzeloze enthousiasme voor optiek gaven een nieuwe impuls aan de winkel. Onder hun bezielende leiding evolueerde Sandmann Optiek, groeide het assortiment en moderniseerde de benadering, zonder ooit de kernwaarden te verliezen.

Een mijlpaal in onze geschiedenis was het vieren van het 45-jarige jubileum, een getuigenis van onze blijvende toewijding aan het vak en onze klanten.

Bij Sandmann Optiek staat de tijd nooit stil. We kijken altijd vooruit, maar doen dat met respect voor onze rijke historie en de waarden die ons hebben gevormd.

Louisde Hond
RonaldOpticien
DionneAlleskunner
PaulEigenaar - Opticien
FrannekeMedewerker Backoffice
CheskoLeerling Opticien
LiekeBackoffice Medewerker
IngridBackoffice Medewerker
DaanOptometrist - Contactlensspecialist
GonnyBril Stylist
NathalieOpticien
PatrickEigenaar - Opticien
ZumayaOpticien
PeterBedrijfsleider - Opticien
MartinContactlensspecialist