Een greep uit de collectie

Nieuwste model

Oakley Encoder

Meest verkocht op sterkte

Oakley Flak 2.0 XL

Ideaal voor elke sport

Oakley Jawbreaker

Sporten mét
scherp zicht

Sport en visie gaan hand in hand. Een helder zicht kan het verschil betekenen tussen het vangen van die cruciale bal of het missen van die belangrijke goal. Bij Sandmann Optiek begrijpen we dit belang en bieden we een gespecialiseerde collectie sportbrillen aan die ontworpen zijn om elke atleet, of het nu een amateur of professional is, een voorsprong te geven.

Waarom een sportbril? Sportbrillen zijn niet zomaar een modieus accessoire; ze dienen een cruciaal doel. Ze beschermen de ogen tegen schadelijke UV-stralen, verminderen schittering, voorkomen dat zweet en vuil de ogen binnendringen en verbeteren het contrast om de zichtbaarheid te vergroten. Bovendien zijn ze speciaal ontworpen om stevig en comfortabel te zitten, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten.

De Oakley-ervaring Bij Sandmann Optiek zijn we trots op onze samenwerking met het toonaangevende merk Oakley. Oakley sportbrillen zijn wereldwijd bekend om hun innovatieve lens-technologieën, zoals PRIZM™, die kleuren en contrasten verbeteren, waardoor sporters een duidelijker beeld krijgen van hun omgeving. Het beste nieuws? Deze hoogwaardige Oakley-glazen kunnen ook op sterkte gemaakt worden, zodat niets je in de weg staat op het veld, de baan of de piste.

Voor elke sport de juiste bril Of je nu een fervent fietser, een gepassioneerde golfer of een gedreven tennisser bent, er is een sportbril die perfect bij jouw activiteit past. Enkele sporten waarbij sportbrillen vaak worden gebruikt, zijn fietsen, hardlopen, golf, tennis, skiën en snowboarden.

Ontdek de wereld van sportbrillen bij Sandmann Optiek en ervaar het verschil van een helder, beschermd en verbeterd zicht tijdens je favoriete sportactiviteiten.