Steeds meer mensen dragen lenzen full-time  of naast de bril bij sporten of uitgaan.

Lenzen zijn er in heel veel soorten en maten. Zachte of vormstabiele lenzen. Een snelvervangingslens of een duurzame lens die langer meegaat. Met de huidige meetmethodes en technologieën is er voor iedereen iets passends te vinden.

Weten of lenzen ook iets voor jou zijn of wil je overstappen op een ander type lens? Maak dan een afspraak met onze specialisten en laat je informeren.

Sandmann. Ik word blij als ik je zie!

Sandmann volgens Nina

Altijd fantastische service ontvangen van Sandmann. Zo heb ik afgelopen week lenzen besteld waar ik vanmiddag de rekening van heb betaald. Tot mijn verbazing komt er een bezorger in de stromende regen deze lenzen nog bezorgen! Wat een service!

Sandmann volgens Hanneke

Heel fijn geholpen aan een super mooie bril. Top advies gekregen, met een heerlijk kopje koffie erbij. Ik ben blij met mijn nieuwe bril en zonnebril! Hartelijk bedankt nogmaals!

Sandmann volgens Rik

Super geholpen door deskundig en vriendelijk personeel! Fantastische service en je krijgt gewoon expert advies en ze denken ontzettend goed met je mee! Ik ga voortaan altijd mijn brillen hier halen!

Sandmann volgens Inez

Topservice bij Sandmann en wat is het heerlijk kijken en lezen met multifocale lenzen!