Waaruit bestaat een brillenglas?

Met een montuur maak je een statement: je laat zien wie je bent, wat je mooi vindt en waar je blij van wordt. Voor welke glazen je kiest, doe je voor jezelf. Voor draagcomfort, en voor gemak bijvoorbeeld. Hierbij zijn drie aspecten belangrijk::

Glasdesign – De brillenglazen worden speciaal voor jou ontworpen zodat ze passen bij jouw behoefte. Hierbij hangt het design voor een groot deel af van het type bril dat je nodig hebt. Zo kun je kiezen uit bifocale, multifocale of trifocale glazen, leesglazen, progressieve glazen en multimediaglazen.

Materiaal – Brillenglazen zijn er in verschillende materialen zoals bijvoorbeeld plastic of glas. De krasvastheid, het gewicht maar ook de ‘look’ van de glazen hangt af van het materiaal dat je kiest.

Coating – De eigenschappen van het glas hangen af van de bewerkingen die zijn toegepast. Voorbeelden van deze coatings zijn bijvoorbeeld meekleurend (Transitions), polariserend, ontspiegeld, kraswerend en vlekwerend. Daarnaast zijn er ook coatings die stof en water afstoten of condens tegengaan.

Welk glasdesign, materiaal of coating voor jou en voor jouw bril het meest geschikt is, vertellen we je natuurlijk graag.

Sandmann. Ik word blij als ik je zie!

Sandmann volgens Nina

Altijd fantastische service ontvangen van Sandmann. Zo heb ik afgelopen week lenzen besteld waar ik vanmiddag de rekening van heb betaald. Tot mijn verbazing komt er een bezorger in de stromende regen deze lenzen nog bezorgen! Wat een service!

Sandmann volgens Hanneke

Heel fijn geholpen aan een super mooie bril. Top advies gekregen, met een heerlijk kopje koffie erbij. Ik ben blij met mijn nieuwe bril en zonnebril! Hartelijk bedankt nogmaals!

Sandmann volgens Rik

Super geholpen door deskundig en vriendelijk personeel! Fantastische service en je krijgt gewoon expert advies en ze denken ontzettend goed met je mee! Ik ga voortaan altijd mijn brillen hier halen!

Sandmann volgens Inez

Topservice bij Sandmann en wat is het heerlijk kijken en lezen met multifocale lenzen!