Kinderbrillen

Kinderen. Ze zijn misschien kleiner dan volwassenen en zijn zo nu en dan onstuimig of onrustig, maar dat betekent niet dat ze geen eigen smaak hebben. Sterker nog: kinderen weten instinctief en vaak heel duidelijk wat ze wel of niet mooi vinden. Dat geldt ook voor de keuze van hun bril – van jóuw bril. De bril die jij moet dragen en die dus helemaal moet bij jou moet passen. Die laat zien wie jij bent.

 

Daarom hebben wij ook voor onze jongere klanten heel veel verschillende merken en monturen in net zo veel verschillende kleuren. Kom je daarom snel bij ons langs zodat we samen jouw nieuwe bril kunnen uitzoeken? We hebben keus genoeg en helpen je graag bij het ‘passen’! Weet je niet goed welke sterkte je hebt, maak dan even een afspraak met ons zodat we alle tijd hebben om dit te meten.

 

Sandmann Optiek. Ik word blij als ik je zie!

Sandmann volgens Nina

Altijd fantastische service ontvangen van Sandmann. Zo heb ik afgelopen week lenzen besteld waar ik vanmiddag de rekening van heb betaald. Tot mijn verbazing komt er een bezorger in de stromende regen deze lenzen nog bezorgen! Wat een service!

Sandmann volgens Hanneke

Heel fijn geholpen aan een super mooie bril. Top advies gekregen, met een heerlijk kopje koffie erbij. Ik ben blij met mijn nieuwe bril en zonnebril! Hartelijk bedankt nogmaals!

Sandmann volgens Rik

Super geholpen door deskundig en vriendelijk personeel! Fantastische service en je krijgt gewoon expert advies en ze denken ontzettend goed met je mee! Ik ga voortaan altijd mijn brillen hier halen!

Sandmann volgens Inez

Topservice bij Sandmann en wat is het heerlijk kijken en lezen met multifocale lenzen!