Dita zonnebrillen staan bekend door de precieze details en ongekende stijl. De productie vindt plaats in Japan, voor het beste titanium en vakmanschap. Het vraagt een groot aantal vakmensen, met jaren ervaring om in maanden tijd een nieuw montuur te ontwikkelen. Vakmanschap is waar Dita om bekend staat. Van daaruit komt de kwaliteit en de innovatie. Zo zijn ze 25 jaar geleden gestart in Los Angeles en doen het nog steeds zo.

Materialen

Dita gebruikt de hoogste kwaliteit Beta-titanium, wat dun, duurzaam en extreem flexibel is. Het weegt slechts ⅓ van het gewicht van staal. Ook van acetaat wordt de hoogste kwaliteit gebruikt. De glazen hebben allen een AR coating aan de achterkant van de glazen. Een extra chemisch geharde coating vergroot de kraswerende eigenschappen, de vuilafstotende eigenschappen en daardoor de duurzaamheid.

Made in Japan

Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Het niveau van details wat Dita eist is alleen in Japan te krijgen. In 2018 hebben ze hun eigen fabriek geopend in Japan, wat hun het eerste zelfstandige brillenmerk maakt die dit doet.

Ik word blij als ik Dita zie! Sandmann<