Garrett Leight California Optical is opgericht in 2010 en wordt aangedreven door een groep jonge, gepassioneerde optiek liefhebbers. Ze willen monturen maken die klassiek design combineren met vakmanschap en tijdloze stijl. Ze worden geïnspireerd door de mensen, plekken en verhalen van California. In het montuur vind je dan ook een stempel met VC/CA 90291, de postcode van Venice Beach in Californië als een herinnering aan de oorsprong van het bedrijf.

Oprichter Garrett Leight was altijd geïnspireerd door vintage monturen die hij verzamelde en verkocht in zijn eigen optiekzaak. Zijn klanten zochten dunne acetaat monturen met tijdloze klassieke looks. Aangezien deze monturen vintage erg moeilijk te vinden zijn bracht hij een eigen collectie uit. Garrett Leight kijkt naar klassieke vormen met een moderne kijk. Zo nemen ze iconische stijlen en vertalen het naar eigentijdse en tijdloze monturen.

Made in China

Het is belangrijk voor GLCO om de monturen voor een zo eerlijk mogelijke prijs aan te kunnen bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Vandaar dat ze trots het label Made in China dragen. Het acetaat komt van de beste leveranciers met zowel stock kleuren als specifiek voor GLCO geproduceerde kleuren.

Ik word blij als ik Garrett Leight zie! Sandmann<