Serengeti is meer dan 45 jaar gepassioneerd bezig om de meest geavanceerde zonneglazen te ontwikkelen.

Polarisatie technologie (controleer het licht)

Serengeti’s Polarizing technology filtert schitteringen en geven daardoor je ogen rust. Wanneer ligt weerkaatst vanaf de weg, het water, sneeuw of platte oppervlakken, komen parallel liggende lichtstralen ongehinderd en krachtig je ogen binnen. De gepolariseerde glazen doven deze geconcentreerde lichtstralen uit waardoor de gebruiker meer helderheid en comfort ervaart.

Meekleurende technologie (pas het licht aan)

Serengeti glazen passen zich constant aan aan verschillende lichtomstandigheden. Het merk is altijd een pionier geweest als het gaat om meekleurende glazen. Doordat de glazen zich steeds aanpassen aan de lichtintensiteit ervaart de gebruiker altijd een helder zicht.

Spectral control technology (beheer het licht)

Deze technologie bepaald welke lichtgolven door de glazen komen. Door gebruik te maken van een gepatenteerde techniek wordt de doorlaatbaarheid van blauw licht sterk verminderd. Hierdoor ervaart de gebruiker een verhoogd contrast en meer scherpte.

Monturen

De monturen worden met de beste kwaliteitsmaterialen gemaakt. Nylon TR90 is een geïnjecteerd nylon met een uitstekende duurzaamheid. Het materiaal is lichtgewicht, flexibel, comfortabel en resistent tegen chemische middelen. Titanium is lichtgewicht, sterk, anti-corrosie en zeer flexibel. En tot slot is het acetaat met de hand verwerkt tot de lichtgewicht monturen.

Ik word blij als ik Serengeti zie! Sandmann<